3kg Levandule sirup

Kód: 0011600
500 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výluh z lístků a květů levandule, 100% bio citrónová šťáva a kvalitní třtinový cukr. To je náš ručně vyráběný levandulový sirup. Pouze kvalitní ingredience a moře lásky z Bílých Karpat!

Ze 3kg sirupu připravíte až 25 l nápoje!

  • levandule má relaxační účinky a napomáhá dobrému spánku
  • obsahuje 100% bio citrónovou šťávu
  • v praktickém gastro Bag in Boxu 

Jak si náš sirup nejlépe vychutnat?

Smíchaný s kohoutkovkou v poměru 1:10, s trochou ledu a snítkou máty, když potřebujeme osvěžit. Pár kapek do horké vody s kolečkem citrónu, když potřebujeme zahřát. Na krásné ráno i na dobré spaní. Levandulový sirup prostě milujeme.

Skladování: Po otevření vydrží dva měsíce bez nutnosti chlazení. Spotřebujte do 4 týdnů. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy. 

Složení: třtinový cukr, vodní výluh z levandule lékařské (Lavandula angustifolia) 38 %, bio citrónová šťáva

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 898,8 kJ (214,7 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: Sacharidy: 55 g z toho cukry 53,9 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0 g

Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.