Sprchový gel BIO růže, 250ml
Kód: 014585Detailní popis produktu
Sprchový gel kombinuje jemný čisticí účinek s přirozenými aktivními složkami, včetně BIO růžové vody. Vůně růže vás obklopí pocitem pohodlí a něhy.
Typ pleti: vhodné pro všechny typy pleti, od 3 let.
Použití: sprchový gel vmasírujte do vlhké pokožky. Poté opláchněte a dávejte pozor, aby se vám nedostal do očí. Po umytí použíjte náše BIO tělové mléko.
Objem: 250ml
Ingredients: Aqua (water), coco-glucoside, sodium coco-sulfate, sodium chloride, glyceryl oleate, glycerin, citric acid, potassium sorbate, salicylic acid, parfum** (fragrance), sodium sulfate, sodium hydroxide, beta vulgaris (beet) root extract, rosa damascena (rose) flower water*, sodium benzoate, hydrogenated palm glycerides citrate, tocopherol, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, citronellol, geraniol, linalool, benzyl salicylate.
* suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství, **přírodní původ.
Výrobce: de Traay, Postbus 447, Holandsko-8200 AK Lelystad. Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.