ClickCease
Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Sprchový gel kokos a BIO med, 250ml

Kód: 014584
179 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sprchový gel kombinuje jemný čisticí účinek s přirozenou vůní kokosu. Pro hřejivý, letní pocit!

Typ pleti: vhodné pro všechny typy pleti, od 3 let.

Použití: sprchový gel vmasírujte do vlhké pokožky. Poté opláchněte a dávejte pozor, aby se vám nedostal do očí. Po umytí použíjte náše BIO tělové mléko.

Objem: 250ml

Ingredients: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Chloride, Mel*, Cocos Nucifera Pulp Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Parfum**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

* suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství, **přírodní původ.  99% všech složek je přírodního původu.

Výrobce: de Traay, Postbus 447, Holandsko-8200 AK Lelystad. Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.