💰 Black Friday dorazil i k nám. Nakupujte za velkoobchodní ceny. U většiny zboží nyní nabízíme velkoobchodní ceny pro všechny. Black Friday trvá do nedělní půlnoci (30.11). 💶

Yuzu 550g

Kód: 3961
198 Kč
Skladem

Detailní informace

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů

Detailní popis produktu

Citrus yuzu je cenným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, čerstvé yuzu dokonce obsahuje třikrát více vitamínu C než citrón. Cesta tohoto zázračného ovoce začíná v Jižní Koreji, kde ho farmáři zpracovávají tradiční metodou používanou již přes tisíc let – yuzu, cukr. Díky této metodě zpracování si yuzu přirozeně uchovává své benefity. Na přípravu jednoho čaje nebo jedné limonády odměř 40 g yuzu (cca 2 lžíce) a zalij vodou.

Konzervované citrusy yuzu 74% (yuzu 50%, cukr), cukr, pitná voda, zahušťovadlo: celulosová guma, kyselina: kyselina citronová, vitamin C.

Balení obsahuje nejméně 15 porcí nápoje yuzu (1 porce = 35 g).
Celková váha výrobků do zásilky: cca 0,9 kg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou potravinářských výrobků Yuzu se ukrývá producent Duwon Agricultural Cooperative z Jižní Koreje.

Společnost se zabývá zpracováním exotického ovoce Yuzu na různé nápojové koncentráty, z nichž lze připravit velmi osvěžující a výživné limonády, a to jak v podobě studeného, tak i teplého nápoje. Koncentrát Yuzu se také skvěle hodí do cereálních kaší nebo do palačinek z celozrnné mouky, kde nahradí klasické ovocné džemy z tuzemského ovoce.

Sídlo firmy se nachází na poloostrově Go Heung, kde se citrusové ovoce Yuzu také pěstuje. Kromě Yuzu však firma zpracovává i aloe vera nebo zázvor, z nichž také zhotovuje nápoje či nápojové suroviny. Podstatné ovšem je, že se zpracování ovoce odehrává přímo v místě jeho sklizně, čímž odpadají zbytečné náklady na přepravu surovin a zároveň je v ovoci zachováno maximum výživových prvků. Ke sklizni a zpracování Yuzu dochází každoročně v měsících říjnu a listopadu.