Yuzu zázvor 1000g

Kód: 5351
399 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zázvor je již několik tisíciletí oblíbený v tradiční východní medicíně. Zázvor je cenným zdrojem vitamínů a minerálů. Seznam léčivých účinků této superpotraviny je dlouhý, mezi ty nejpodstatnější patří podpora obranyschopnosti organismu svými silnými antioxidačními účinky, podpora trávení a funkce dýchacích cest.

Zázvor hraje svou nenahraditelnou roli především při přípravě pokrmů asijské a středovýchodní kuchyně. Přidává se do sladkých i slaných jídel, marinád a salátů či dezertů. Výborný je ale i v nápojích jako jsou limonády nebo alkoholické koktejly, obzvláště v kombinaci s medem a citronem.

Náš zázvor je po vzoru yuzu zpracovaný stejným způsobem – zázvor, cukr. Příprava nápojů a jídel se zázvorem tedy nikdy nebyla jednodušší!

Složení: Fruktózo-glukózový sirup, pitná voda, konzervovaný zázvor 26 % (zázvor 50 %, cukr), cukr, zahušťovadla: karboxymezthylcelulóza (nebo celulózová guma) a karagenan, zázvorový koncentrát.

Balení obsahuje nejméně 28 porcí nápoje (1 porce = 35 g).
Celková váha výrobků do zásilky: cca 1,8 kg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou potravinářských výrobků Yuzu se ukrývá producent Duwon Agricultural Cooperative z Jižní Koreje.

Společnost se zabývá zpracováním exotického ovoce Yuzu na různé nápojové koncentráty, z nichž lze připravit velmi osvěžující a výživné limonády, a to jak v podobě studeného, tak i teplého nápoje. Koncentrát Yuzu se také skvěle hodí do cereálních kaší nebo do palačinek z celozrnné mouky, kde nahradí klasické ovocné džemy z tuzemského ovoce.

Sídlo firmy se nachází na poloostrově Go Heung, kde se citrusové ovoce Yuzu také pěstuje. Kromě Yuzu však firma zpracovává i aloe vera nebo zázvor, z nichž také zhotovuje nápoje či nápojové suroviny. Podstatné ovšem je, že se zpracování ovoce odehrává přímo v místě jeho sklizně, čímž odpadají zbytečné náklady na přepravu surovin a zároveň je v ovoci zachováno maximum výživových prvků. Ke sklizni a zpracování Yuzu dochází každoročně v měsících říjnu a listopadu.