Janova pec
Zapékané müsli se stalo v posledních letech velkým hitem. Získalo na oblibě zejména ze dvou důvodů – je zdravé, vyráběné z přírodních surovin bez aromatických a konzervačních činidel a navíc je velmi chutné. Dokáže plně nahradit čokoládu, sušenky a oplatky se ztuženým tukem a bílým cukrem.
Za studena lisovaný olivový olej, kvalitní med z tuzemských zdrojů a bezlepkové ovesné vločky – tyto ingredience tvoří páteř všech rozmanitých druhů zapékaného müsli od malé rodinné firmy Janova pec z Horoměřic u Prahy. Můžete si vybrat müsli se švestkami a mákem, s jahodami, s čokoládou, nebo sáhnout po oříškových a ovocných směsích, směsi s různými rostlinnými semínky či s pohankou. Všechny výrobky podléhají přísné kontrole kvality a jsou vyráběny na základě vlastní, originální receptury.
Pečené müsli jsou skvělou volbou pro zdravou snídani, svačinu, hodí se do batohu dětem do školy, k svačině do zaměstnání, nebo při cestování na výletě do přírody, a na dovolené.
-
Jsem kaše! Zalij mě horkou vodou nebo mlékem. Chutnám po perníkovém koření a slazená jsem medem.
-
Jsem pohankové! Jsem bez lepku. Trochu kyselé, trochu sladké. A s moringou, zázračnou rostlinou.
-
Jsem semínková! Legrační hopsalka, nespoutaná optimistka. Hýřím barvami přírody a dobrou náladou! Mám v sobě energii semínek, ze kterých roste nový život. Rozdělím se o ni i s tebou.
-
Jsem ovocná! Šťavnatá holka k nakousnutí. Chutnám létem a exotikou. Přenesu tě na karibskou pláž vonící rozpáleným pískem a šumícím oceánem. Se mnou zažiješ odpolední siestu i noční...
-
Švestky s mákem! Jsem maková. Švestkovo-maková! V minulém životě jsem byla nejprve švestkovým koláčem a poté tvarohovými knedlíky se švestkami sypané mákem.
-
Jsem kaše! Zalij mě horkou vodou nebo mlékem. Chutnám po perníkovém koření a slazená jsem medem.
-
Jsem ze sadu! Z dědova sadu! Jsou ve mně křížaly, skořice a hlavně návrat do dětství, když jsme s dědou seděli na zápraží a on mě učil pískat na prsty. V každé lžičce je jedno dědovo...
-
Jsem jahodovááá! Jsem vzpomínka z prázdnin, které jsi trávila u babičky na chalupě a babička tě zavolala na vdolky s čerstvým mlíkem. Tak zavři oči, zalij mě tím mlíkem a vzpomínej.
-
Jsem kaše! Proč pečená? Protože díky pečení můžu být oslazena medem. A taky proto, že jsem z Janovy pece. Vyzkoušejte první pečenou kaši v našich končinách. Stačí zalít horkou vodou nebo...
-
Jsem čokoládovááá! Hříšně křupu, ještě hříšněji chutnám. Jez mě při plápolavém žáru svíček.Stejně dobré jako domácí čokoládové musli.
-
Jsem kakaové! Proč kakaové? Protože mé vločky jsou obaleny v holandském kakau. Nejsem tolik sladké, spíše kakaově nahořklé.
-
Jsem ořechové! Tolik ořechů jste v müsli ještě nezažili. Jen vločky, med, hromada ořechů a špetka soli.
-
Základ müsli! Smíchej mě s čím chceš. Nebo mě jez jen tak nasucho. S mlékem také chutnám.
-
-
Jsem pohankové! Jsem bez lepku. Trochu kyselé, trochu sladké. A s moringou, zázračnou rostlinou.