Co si představit pod pojmem lahodná kaše

Přípravě obilných kaší se věnují v České republice statisíce strávníků, kteří již přišli na to, že je to mnohem lepší volba ranního menu, než chléb se salámem. Kaše perfektně zasytí, dodají potřebné vitamíny a minerály, poskytují zdroj složitých sacharidů, které se do krevního oběhu uvolňují postupně, takže nezatěžují trávení a především slinivku, a zároveň jsou velice chutné.

Jestliže vám někdo nabídne k odzkoušení lahodnou kaši nomina co si pod tímto pojmem představíte?

Výživová hodnota – jestliže něco tělu lahodí, pak mu poskytne to, po čem touží. V tomto případě by měla lahodná kaše nabídnout všechny výživové prvky, které potřebujeme k dopolednímu tréninku, manuální či duševní práci nebo k výletu do přírody. A v tomto směru to nebude problém, protože je zhotovena ze směsi celozrnného čiroku, hnědé rýže a velmi výživné červené quinoi.

Přijatelná chuť – některé obilné kaše nejsou pro své nezvyklé aroma příliš vyhledávané, ale tato by vám vyhovovat mohla. Je totiž spíše neutrální, takže ji snadno dochutíte jakýmkoli ovocem, džemem a oříšky, a získáte skutečně lahodnou kaši i co se týče chuťového vjemu.