Kokosky nejen jako vánoční cukroví

Kokosky se řadí k oblíbeným pochoutkám zejména ve formě vánočního cukroví, ale ruku na srdce, víte, kolik je v takovém vánočním cukroví bílého cukru a ztuženého tuku? A právě to jsou jedny z nejhorších potravinových složek, co způsobují civilizační choroby.

Vyměňte raději tradiční kokosky za zdravější alternativu, kde se s žádným bílým cukrem a ztuženým tukem nesetkáte. Vyrábí se z pšeničné celozrnné mouky, strouhaného kokosu a neztuženého slunečnicového oleje, a tyto i všechny další přírodní přísady jsou v BIO kvalitě. Jde to tedy i bez konzervantů, barviv a dalších syntetických látek, co do kvalitních sušenek nepatří.

Kokosky lze samozřejmě rozbalit na Vánoce a pochutnávat si na nich namísto cukroví, ale mohou vás a vaše blízké zasytit klidně i v létě. Kokos totiž ochlazuje organismus a nezatěžuje jej obtížným trávením. Kokosky oceníte při posezení u kávy na zahradě, kam můžete pozvat i vaše přátele a využít této příležitosti k pohodově strávenému sobotnímu odpoledni.