ClickCease
Průhledný proužek
Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Čokoláda Callebaut zlatá GOLD 400 g

Kód: 17079
332 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Datum min. trvanlivosti do 31.10.2025.

Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády!

Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými máslovo-smetanovými tóny a jemnou špetkou soli.

Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašeho sortimentu. Má ideální tekutost pro široký rozsah použití.

 

Obsah kakaa: 30,4 %

Obsah mléka: 28,3 %

Obsah tuku: 37,1 %

- z toho mléčný tuk: 6,7 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 400 gramů

Složení:
kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, laktóza (mléčný cukr), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr (2%), emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl.

Výživové údaje na 100 g:
energetická hodnota 2388 kJ (571 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g); sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g); bílkoviny 8 g; sůl 0,51 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-20°C a relativní vlhkosti do 70%.

Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium

Callebaut je ochranná známka společnosti BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V.. Čokoláda značky Callebaut je prémiová belgická čokoláda známá po celém světě vysokou kvalitou, vynikající chutí, jemnou texturou a bohatým aroma, která uspokojí i ty nejnáročnější milovníky čokolády. Značka Callebaut, která má více než stoletou historii, velmi dbá na pečlivý výběr surovin. Její výrobky jsou ceněny především profesionálními cukráři a kuchaři, kteří je používají při výrobě dezertů, pralinek a dalších čokoládových delikates. Čokoládovna Callebaut klade důraz na udržitelnost a podporuje pěstitele kakaovníků prostřednictvím programů, které zajišťují spravedlivé obchodní podmínky a dlouhodobou udržitelnost kakaových plantáží.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola