Datle BIO 500g bez pecek, sušené
Kód: 014341Detailní popis produktu
BIO datle Zdravý den® odrůdy Deglet Nour pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Datlím Deglet Nour se říká královna všech datlí. Jsou měkké na dotek, mají světle hnědou barvu a jemnou medovou chuť, která je odlišuje od ostatních datlí. Jsou vhodné k přímé konzumaci, ale dají se použít i jako sladidlo do kaší, jogurtů, ovocných salátů nebo na pečení.
Použití: Vhodné k přímé konzumaci, na vaření i pečení.
CZ-BIO-002
Složení: datle bez pecek, sušené z ekologického zemědělství. Odrůda Deglet Nour.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1255kJ/300kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 75g z toho cukry 70g, vláknina 7,5g, bílkoviny 2,5g, sůl 0,06g.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 70%. Země původu: Tunisko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce a zelenina teplem |
---|---|
EAN: | 8594172692047 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.