Jahody BIO sušené mrazem 20g

Kód: 2741
109 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO jahody Zdravý den® jsou nakrájené plátky jahod, které se suší lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku.

Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny. Na přípravu 20g sušených jahod je potřeba přibližně 200g čerstvě nasbíraných jahod.

CZ-BIO-002

Použití: vhodné k přímé konzumaci, do jogurtů, koktejlů, smoothie, müsli, kaší, zmrzliny nebo dezertů. Lze použít i na přípravu čaje.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1070kJ/252kcal, tuky 4,1g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 56g z toho cukry 14g, bílkoviny 7,2g, sůl 0g.

Složení: 100% plody jahodníku velkoplodého (Fragaria annanassa)  lyofilizované z ekologického zemědělství.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Polsko. Neobsahuje žádná aditiva ani přidaný cukr.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.