Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč
Pro horké dny doporučujeme chladicí sáček – ochrání Váš balíček před teplem.❄️
Kakaové máslo Callebaut Mycryo, 600 g
Kód: 17058Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost do 5.11.2025.
Kakaové máslo Mycryo - 100 % kakaové máslo ve formě prášku od firmy Callebaut. Je ideální pro zlepšení tekutosti jakékoliv čokolády.
Kromě toho má ale kakaové máslo Mycryo hlavní využití v kuchyni při smažení a rychlém opékání. Velkou výhodou kakaového másla je to, že je odolné vůči velmi vysokým teplotám. Kakaové máslo má tu jedinečnou vlastnost, že nepřebíjí chuť Vašich ingrediencí - naopak, pomůže jim vyniknout. Velkou výhodou kakaového másla je také to, že neobsahuje žádný cholesterol a má nižší obsah tuků a méně kalorií než běžné tuky používané v kuchyni.
Obsah kakaového másla v čokoládě je rozhodující paramert pro tekutost čokolády. Čím více čokoláda obsahuje kakaového másla, tím lépe teče. Výrobci často nahrazují kakaové máslo rostlinnými tuky nebo kakaovou hmotou, proto běžná čokoláda v čokoládové fontáně neteče. Pro doplnění kakaového másla na potřebný stav je ideální kakaové máslo v prášku Mycryo. Díky práškové konzistenci se kakaové máslo Mycryo velmi dobře odměřuje a dávkuje.
Složení: 100 % kakaové máslo
Balení: plechovka 600 gramů
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 3766 kJ (900 kcal); tuky 100 g (z toho nasycené mastné kyseliny 60,2 g); sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g); bílkoviny 0 g; sůl 0,00 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-20°C a relativní vlhkosti do 70%.
Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Callebaut je ochranná známka společnosti BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V.. Čokoláda značky Callebaut je prémiová belgická čokoláda známá po celém světě vysokou kvalitou, vynikající chutí, jemnou texturou a bohatým aroma, která uspokojí i ty nejnáročnější milovníky čokolády. Značka Callebaut, která má více než stoletou historii, velmi dbá na pečlivý výběr surovin. Její výrobky jsou ceněny především profesionálními cukráři a kuchaři, kteří je používají při výrobě dezertů, pralinek a dalších čokoládových delikates. Čokoládovna Callebaut klade důraz na udržitelnost a podporuje pěstitele kakaovníků prostřednictvím programů, které zajišťují spravedlivé obchodní podmínky a dlouhodobou udržitelnost kakaových plantáží.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.