Mouka špaldová hladká 1 kg
Kód: 17733Detailní popis produktu
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Složení:
100 % špaldová mouka hladká BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:
- 1447 kJ / 341 kcal
- Tuky:
- 1,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny:
- 0,2 g
- Sacharidy:
- 69 g
- z toho cukry:
- 1,0 g
- Vláknina:
- 3,6 g
- Bílkoviny:
- 11,6 g
- Sůl:
- 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Špaldová mouka |
---|---|
EAN: | 8595582420695 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o. se sídlem v Šumperku je významný český výrobce a distributor biopotravin ve špičkové kvalitě. Již déle, než 30 let si zakládá především na kvalitě, a na zemědělských postupech v souladu se zásadami ekologického zemědělství.
Společnost PRO-BIO nabízí BIO osiva v sortimentu takřka všech plodin pěstovaných na polích a taktéž vykupuje od soukromých zemědělců v BIO kvalitě obiloviny, které rozemílá ve vlastních mlýnech v Jarcově a ve Starém Městě.
PRO-BIO je již mnoho let dodává na trh obiloviny, luštěniny, pomazánky, hořčice, omáčky, kečupy, sirupy, nápoje, dochucovadla, bujóny a koření, těstoviny, obilné kaše a müsli, čaje a doplňky stravy. U společnosti PRO-BIO zákazníci získávají především to, co by měl nabízet každý potravinářský obchodník – přírodní suroviny a polotovary ve špičkové kvalitě nezatížené pesticidy, herbicidními přípravky a syntetickými hnojivy.