Mungo BIO - fazole na klíčení 200g

145

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Mungo
 

Mungo Bio – fazole na klíčení 200g jsou zdrojem bohatým na vitamíny A, B1, B2, B12, C, E, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky jako železo, draslík, hořčík, fosfor, vápník. Jejich pozitivní účinky jsou vhodné při léčbě diabetes, alkoholizmu a také při hubnutí.

 

Složení: mungo fazole v bio kvalitě

 

Použití: Jsou vhodné k přímé konzumaci v čerstvém stavu a také při přípravě studených i teplých pokrmů jako je čínská kuchyně, jako součást různých příloh atd.

 

Návod k přípravě:

Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-5 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm

Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.