Neera detox kúra výhodné balení

711
1 hodnocení

  • Skladem
1 890 Kč
Kategorie: Neera detox
 

Neera stimuluje pročišťovací proces našeho těla a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahrazením pevné potravy čistým, přírodním a výživným nápojem. Během kúry mohou naše zažívací a vylučovací orgány odpočívat a zaměřit se na vnitřní pročišťování.

Tělo tak získává příležitost zbavit se nahromaděných toxických látek a rozložit poškozené, odumřelé a nepotřebné buňky, jako jsou nadbytečné tukové zásoby.

Po skončení:

Neera Detox kúry doporučujeme začít užívat prášek NOPAL BIO z kaktusových fíků, který vyživuje tělo minerály a vitamíny a zároveň pomáhá metabolismu zpracovávat tuky a cukry. Váš organizmus tak bude schopen udržet po kúře kila dole a zároveň bude vyživen.

Neera detox výhodné balení obsahuje: 2x1 litr Neera přírodní stromový sirup, kajenský pepř BIO a leták s podrobným popisem kúry.

Neera detox: je pečlivě vyvážená směs nejčistší mízy jihoasijské palmy arenga a nejkvalitnějšího kanadského javorového sirupu stupně C+. Javorový sirup dodává během kúry energii ve formě snadno stravitelných cukrů a palmový sirup zajišťuje bohatý přísun minerálů.

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.