Konopný protein BIO 250g

Kód: 867
179 Kč
Skladem


Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO konopný protein Zdravý den® v prášku má vysoký obsah bílkovin. Vyrábí se ze semen konopí (Cannabis sativa) pěstovaných podle pravidel ekologického zemědělství, která neobsahují psychoaktivní látku THC.

Obsahuje 50% kvalitní rostlinné bílkoviny, což uvítají zejména vegani, sportovci, lidé věnující se silovým sportům a lidé v rekonvalescenci. Vhodný pro vegetariány i vegany. Neobsahuje lepek.

CZ-BIO-002

Použití: 1-2 polékové lžíce (25g) rozmíchejte ve sklenici vody, džusu nebo zeleninové šťávy. Protein lze přidat do jogurtů, koktejlů, smoothie, müsli, kaší, proteinových nápojů a dalších pokrmů.

Složení: 100% konopný protein v prášku z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1495kJ/358kcal, tuky 11g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 5g z toho cukry 4,1g, vláknina 21g, bílkoviny 50g, sůl 0g.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Rumunsko. EAN: 8594172692061

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.