Rostlinné sladidlo Flora BIO 250g

Kód: 9372
119 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO rostlinné sladidlo Flora Zdravý den® se používá ke slazení nápojů a pokrmů. Má úžasnou chuť a příjemnou vůni. Medový pocit pochází z citronové a verbenové silice.

CZ-BIO-002

Použití:  vhodné k přímé konzumaci, na vaření i pečení, do teplých a studených nápojů, k salátům, dresinkům, omáčkám a topping na zmrzlinu a dezerty.  Je vhodné pro vegetariány i vegany.

Složení: agáve sirup* 90%, datlový sirup* 10%, verbenová silice* 0,01%, citrónová silice * 0,005%.
* z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1256kJ/330kcal, tuky 0,01g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 74,7g z toho cukry 74,7g, bílkoviny 0,2g, sůl 0,02g.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Země původu: EU a mimo EU. Skladujte v suchu a v chladu. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.