ClickCease
Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč
39 položek celkem
4slim Čekankový sirup originál 1200 g
299 Kč
99919502
ori 700
174 Kč
99921995
Sladidlo z čekanky natural 1,2kg
204 Kč
99921027
kar 700 99922202
najtelo brezovy cukr 1 kg 2192332 1000x1000 square
162 Kč
14190
74a53354 f1e5 4928 95fa f5be9d25722a
118 Kč
99922212
421053 Melasa trtinova nesirena 450 g BIO BIO NEBIO 1 ecc52542 183b 4e11 9192 766dad73eda3 015421053
allnature xylitol 1000 g
177 Kč
00916075 V
zero syrup strawberry 320 ml gymbeam
92 Kč
0118233
kar 330 99922192
GRIZLY ekankov sirup 350 g
86 Kč
00622991
zero sauce chocolate 320 ml gymbeam
92 Kč
0117678
čekansir
96 Kč
12016
4Slim ekankov sirup originl 350 g
106 Kč
00622623
26393 1 cekankovy sirup 100 natural 350g
83 Kč
99922214
allnature xylitol 500 g
99 Kč
00913229 V
zero syrup salted caramel 350 ml gymbeam
92 Kč
01129664
erythritol nizkokaloricke sladidlo 500g.jpg 800x600 q85 subsampling 2 014494
allnature erythritol 1000 g
280 Kč
00913533 V
allnature erythritol 500 g
140 Kč
00916050 V
stevia kapky neutral.jpg 800x600 q85 subsampling 2
119 Kč
01419
kvetovy lipovy img jmkl950 fd 11
239 Kč
00613173
stevia kapky vanilka.jpg 800x600 q85 subsampling 2
119 Kč
01427
sladidlo prasek 30g.jpg 800x600 q85 subsampling 2
140 Kč
014126
sirup javorovy grade a img 942 fd 11 006261
hlavni nahled
149 Kč
013633-305
allnature cekankove slazeni 250 ml
124 Kč
00916406 V
kvetovy lesni img jmkle950 fd 11
239 Kč
0063624
allnature kokosovy sirup bio 250 ml
125 Kč
00913050 V
hlavni nahled
149 Kč
013631-303
4Slim Xylitol 300 g
148 Kč
11113
rostlinne sladidlo flora bio 250g.jpg 800x600 q85 subsampling 2
119 Kč
9372
xylitol 500g.jpg 800x600 q85 subsampling 2
169 Kč
014284
sladidlo se sladidly z rostliny stevie 100g.jpg 800x600 q85 subsampling 2
430 Kč
01423
allnature melasa trtinova bio 250 ml
39 Kč
00914042 V
allnature datlovy sirup bio 250 ml
105 Kč
00913991 V
hlavni nahled
129 Kč
013632-304
allnature agavovy sirup bio 250 ml
77 Kč
00913048 V
allnature javorovy sirup bio 250 ml
169 Kč
00916182 V

Mnoho lidí dnes hledá cesty, jak nahradit běžný bílý rafinovaný cukr jinými zdroji. Máme na mysli pochopitelně sladidla přírodní, obohacená o své přirozené výživové prvky, není nutné organismus zatěžovat syntetickými látkami, jako je aspartam nebo sacharin.

Xylitol – nemá nic společného s toxickým aromatickým uhlovodíkem xylenem, jedná se o název čistě přírodní látky, kterou obsahuje bobulové ovoce, jako jsou maliny, jahody, třešně, meruňky, švestky atd. Jeho výhodou je, že vykazuje nižší glykemický index, a mohou jej používat i diabetici. Je také zhruba o třicet procent méně kalorický než klasický bílý řepný cukr, ale sladká chuť tohoto přírodního sladidla je velmi výrazná, proto se doporučuje sladit zhruba stejně, nebo dokonce méně než cukrem z řepy.

Třtinový cukr a melasa – cukrová třtina je tropická travnatá plodina, z níž se vyrábí krystalický cukr, vzhledově podobný řepnému hnědému cukru. Vykazuje však značné množství cenných minerálních látek a vitamínů skupiny B, zejména hořčíku, vápníku, mědi, fosforu, draslíku, kyseliny pantothenové, pyridoxinu, thiaminu, riboflavinu, kyseliny linolové a dalších tělu přínosných látek. Melasa je při výrobě cukru „odpadní“ produkt, ovšem velmi výživný s vysokým obsahem uvedených prvků. Má však velmi aromatickou příchuť, která každému nemusí vyhovovat, a tak je vhodné toto přírodní sladidlo používat spíše do sladkých pokrmů.

Palmový cukr – má velmi nízký glykemický index a je tedy vhodný i pro diabetiky. Velké oblibě se těší pro svou typickou, zvláštní, až téměř medovou příchuť a nutno podotknout, že se vyrábí z květového nektaru palem rodu Arenga. Není to tedy produkt, kvůli němuž se musí kácet celé palmové háje, spíše naopak se pro jeho oblibu nové palmy vysazují. Výroba palmového sladidla spočívá v postupném zahušťování nektaru, který je nerafinovaný, a v přírodním přirozeném složení.

Stévie – poměrně rozšířená v povědomí strávníků je stévie, je to tropická rostlina původem z brazilských pralesů, přičemž se pro výrobu sladkého nektaru využívají její listy. Vzniklý produkt je ovšem až 200krát sladší než řepný cukr. Stévií můžete sladit cokoli, zvláště vhodná je pro pečení různých dortů a moučníků, lze ji použít i pro nepečené dorty, zákusky, dezerty, obilné kaše atd.