📦Moc se omlouváme, ale z důvodu velkého množství objednávek, může být expedice opožděná. 📦 Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Rýžový protein BIO 250g

Kód: 10648
239 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO rýžový protein Zdravý den® v prášku obsahuje 80% bílkovin.

Kvalitní rostlinnou bílkovinu uvítají zejména vegetariány, sportovci a lidé v rekonvalescenci. Vhodný pro vegetariány i vegany. Neobsahuje lepek.

CZ-BIO-002

Použití: rýžový protein rozmíchejte ve vodě, džusu nebo přidejte do jogurtu, smoothie, kaše a dalších pokrmů.

Složení: 100% rýžový protein v prášku z ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1611kJ/385kcal, tuky 4,2g z toho nasycené mastné kyseliny 2g, sacharidy 5g z toho cukry 1,1g, vláknina 2,9g, bílkoviny 80,1g, sůl 0,11g.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Čína

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.