Pohanka BIO - semena na klíčení 200g

Kód: 5097
79 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO semena pohanky Zdravý den® určená k celoročnímu klíčení. Jsou čerstvou a kvalitní obilovinou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kyselou svěží chuť.

Složení: Semena pohanky  obecné (Fagopyrum esculentum) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002

Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do pomazánek, polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Rostlinky pohanky lze rozmixovat nebo odšťavnit.

Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 8-10 dní
Ideální teplota: cca 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-5 cm

Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C.

Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. Země původu: Itálie EAN 8594172693365

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Semínka na klíčení BIO a microgreens z Itálie
Složení: Semena pohanky obecné (Fagopyrum esculentum)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.