Alfalfa BIO - semená na klíčenie 200g
Kód: 118Podrobný popis
Alfalfa Bio - semená na klíčenie 200g prinášajú pestrá zdroj vitamínov, enzýmov, aminokyselín, minerálnych látok a stopových prvkov. Klíčky podporujú udržanie normálnej hladiny cholesterolu v krvi, podporujú zdravý rast vlasov a nechtov, pôsobia pozitívne pri problémoch s menopauzou, zrýchľujú metabolizmus sacharidov.
Zloženie: Alfalfa - tolice lucerny Bio
Použitie: Vhodné do polievok, šalátov, cestovín, na zdobenie pečiva, pri príprave zeleninovej šťavy a najlepšia je konzumácia v čerstvom stave.
Návod na prípravu:
Doba namáčania: 8-12 hodín
Doba klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: cca 20°C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 2,5-5 cm
Pred konzumáciou klíčky prepláchnite. Klíčky je možné uchovať 1-2 týždne v chladničke.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko
Výrobca: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Dodatočné parametre
Kategória: | Alfalfa (tolice vojtěška) BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Semena Alfalfa – tolice vojtěšky BIO (Medicago sativa) |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.