Sladidlo prášek 30g

Kód: 366
140 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sladidlo z rostliny Stévie je vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel při pečení, smažení, vaření a slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo studených nápojů a dalších jídel. Lze ho použít i při zavařování ovoce nebo zeleniny. Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií.

Vzhledem k nulové kalorické hodnotě je vhodné pro každodenní použití.

Složení: Steviaplus prášek RA% Steviosid 95%, Rebaudiosid A: RA 40% sladkost 250 krát sladší než běžný cukr. Neobsahuje žádné konzervační látky.

Dávkování: 1/3 až 1/2 čajové lžičky je přibližně jako 250g cukru. 30g prášku nahrazuje 7,5kg cukru.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Skladujte v suchu.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.  

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.