Syřidlový preparát M
Kód: 9729Související produkty
Detailní popis produktu
Pochutnat si na měkkém sýru a tvarohu, není nic škodlivého, jedinou výjimku tvoří lidé, kteří trpí laktózovou intolerancí (nesnášenlivostí mléčného cukru), anebo nesnášenlivostí mléčné bílkoviny. Pro ostatní je to potravina velmi výživná a prospěšná, což ocení zvláště ti, co se odmítají podílet na zabíjení zvířat, a nekonzumují maso z etických, ale i zdravotních důvodů.
Někteří z vás se mohou domnívat, že výroba tvarohu a měkkého sýra stejně spočívá na různých chemikáliích, a že naši předkové měli na stole mnohem zdravější mléčné výrobky, ale tak tomu opravdu není. K výrobě těchto pochoutek vystačíte jen s probiotickou bakteriální kulturou a enzymatickým přírodním syřidlem, například rostlinného původu ve formě výtažku ze svízele. Bakterie a syřidlo rozloží obtížněji stravitelné proteiny a cukry na jednodušší látky, a člověk pak nemá problém ani tvaroh, ani měkký sýr strávit a plně využít.
Mimochodem, víte, že tvaroh je vynikající výživa pro kulturisty, atlety, kajakáře, veslaře a další adepty na silové sporty? Kdyby tomu tak nebylo, nemohli by si právě špičkoví sportovci nic takového vůbec dopřát. A že tvaroh patří právě mezi kulturisty k propagovaným pokrmům, je známo již z doby socialismu.
200 ml
Pro snadnou výrobu tvarohu a měkkých sýrů - Syřidlový preparát M.
Mikrobiální syřidlo určené k sýření mléka. Objem 200 ml. Skladovat při 4-8°C. Složení: mikrobiální syřidlo, pitná voda, chlorid vápenatý E 509, chlorid sodný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
