Červená řepa BIO 250g
Kód: 014258Detailní popis produktu
BIO červená řepa Zdravý den® v prášku se získává ze zralé, oloupané řepy, která se po usušení rozemele na jemný prášek.
Je oblíbená u osob, které vyznávají fyzicky náročné a vytrvalostní sporty. Díky sladké chuti ji lze použít do nápojů, na pečení nebo na dochucení různých jídel. Má vysoký obsah vlákniny. Je vhodná pro vegetariány i vegany. Neobsahuje lepek.
CZ-BIO-002
Použití: vhodná do jogurtu, džusu, koktejlů, müsli, kaší, moučníků, dezertů, polévek a dalších pokrmů.
Složení: 100% červená řepa v prášku (Beta vulgaris) z ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1410kJ/336kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 70g z toho cukry 52g, bílkoviny 13g, sůl 4,2g.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Země původu: Itálie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zelené potraviny |
---|---|
EAN: | 8594172691545 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.