Citrónový prášek BIO 100g

897
2 hodnocení

  • Skladem
118 Kč
Kategorie: Zelené potraviny
 

BIO citrónový prášek Zdravý den® se vyrábí z kůry a dužiny ekologicky pěstovaných citrónů. Citróny se zbaví šťávy a zbylá kůra a dužina se usuší a rozemele na jemný prášek, který má příjemnou chuť a vůni čerstvých citrónů. 

Je vhodný na přípravu citronového džusu, do jogurtů, smoothie, müsli, do desertů nebo na pečení do těsta a krémů.

CZ-BIO-002

Složení: 100% prášek z kůry a dužiny citrónu (Citrus lomon L.) z ekologického zemědělství.

Použití: vhodný na přípravu citronového džusu, do jogurtů, smoothie, müsli, do desertů nebo na pečení do těsta a krémů. Pro přípravu citronového džusu přidejte 1 polévkovou lžíci (cca 5g) do 250ml studené vody a nechte 5min odstát. Pro sladší chuť můžete džus přisladit. Ze 100g prášku připravíte 5litrů džusu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1149J/274kcal, tuky 2,1g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 31g z toho cukry 20g, vlákninsa 34g, bílkoviny 5,9g, sůl 0,08g.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Španělsko. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. EAN 8594172692559

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.