Ostropestřec mariánský 180 kapslí

Kód: 3580
249 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Drcená semena ostropestřce mariánského Zdravý den®. Ostropestřec mariánský je jednoletá nebo dvouletá rostlina. Nazývá se také mariánský bodlák. Působí jako antioxidant.

Podporuje normální činnost jater, trávení a pročištění. Napomáhá normální hladině cukru v krvi a normání činnost srdce. Podporuje přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu.

Doplněk stravy.

Kapsle: 100% celulóza. Vhodné pro vegetariány i vegany.

Doporučené dávkování: 1 kapsle 2x denně. Pro lepší vstřebatelnost  zároveň užívejte i vitamín C. Množství účinné látky v 1 kapsli: 300mg prášku. Množství účinné látky  na denní dávku 0,6g. Celková hmotnost 54g.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1657kJ/402kcal, tuky 34g z toho nasycené mastné kyseliny 4,8g, sacharidy 1,5g z toho cukry 1,1g, vláknina 41g, bílkoviny 20g, sůl 0,02g.

Složení: 100% ostropestřec mariánský (Silybum marianum), drcené plody.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MD Avatar autora | 19.11.2023
Kapsule mi viac vyhovuju

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.