Maliny v čokoládě potěší každého

Také máte občas chuť na něco vysloveně výjimečného, co zažene chuť na sladké, ale zároveň s pocitem, že tomu nechcete obětovat své vlastní zdraví? Máte zájem si pochutnat, ale tak, abyste z toho vytěžili maximum a nestali se obětí průmyslově vyráběných pochoutek se syntetickými přísadami? Pak sáhněte mimo jiné i po malinách v čokoládě.

Maliny patří k nejzdravějšímu lesnímu ovoci a pěstují se dokonce i na zahradách, aby konkurovaly běžně sklízenému zahradnímu ovoci, jako jsou meruňky, rybíz nebo švestky. Jestliže maliny obalíte kvalitní hořkou sedmdesátiprocentní čokoládou, získáte výjimečný gejzír chutí, co se doslova rozplývá na jazyku.

Maliny v čokoládě byste mohli nabídnout návštěvě, až k vám zavítá na kus řeči v obývacím pokoji, anebo je darovat při slavnostních příležitostech, protože zdraví prospěšné výrobky ocení každý. Namísto malin se pod čokoládou mohou ukrývat i pražené oříšky či kyselé višně, ovšem doslazené přírodní šťávou z cukrové třtiny.