Proč upřednostnit chléb Low Carb před těmi ostatními

Stravování Low Carb – především bychom si měli ujasnit, co je to „Low Carb“. Jde o příjem potravy s nízkým obsahem sacharidů (složitých a jednoduchých cukrů) a se zvýšeným objemem proteinů. Low Carb strava bývá součástí tz. Keto diety, která po dočasnou dobu vytvoří v organismu stav ketózy, s nímž lze docílit velmi efektivního spalování podkožního tuku.

Výhodou tohoto procesu je zajištění dostatečné buněčné výživy, takže nedochází k jo-jo efektu a nepříjemnému hladovění.

Low Carb chléb si můžete péct i v domácí pekárně, postačí k tomu směs na chleba do domácí pekárny a pochopitelně trocha vůle začít na sobě pracovat a zbavit se přebytečných kilogramů. Směs na chleba do pekárny obsahuje zejména různá semínka, bramborovou vlákninu a mouku umletou z lněných semínek. Směs na pečení chleba stačí jednoduše smíchat s vodou dle návodu a vložit do domácí pekárny.

Směs na chleba neobsahuje bílou mouku a další necelozrnné suroviny, Low Carb směs na chléb vám naopak dodá více živin, než kdybyste si koupili běžně prodávaný chléb ze supermarketu. Směs na domácí chléb  může napomáhat i cílené detoxikaci organismu, kdy se řada toxinů vyplavuje z těla společně se spalováním tukové tkáně, proto se také doporučuje při Keto dietě pít dostatečné množství tekutin. S keto dietou se také musí nakládat uváženě, protože zvýšený příjem bílkovin zatěžuje především ledviny a játra.