ClickCease
Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Blog o zdravé výživě, Strana 64

Moringa, zvaná také indický křen a její využití

V tisícileté tradici pěstování této rostliny je nejznámějším druhem MORINGA OLIFERA, která je š...

Výrazně žlutý prášek

Určitě se v každé kuchyni nalezne mezi různými druhy koření žlutý prášek, který poměrně dost si...

Křemelina, její původ a využití

Přírodní a dostupný doplněk stravy Pokud je vám tento výraz cizí, asi nevíte, co je křemelina a k&n...

Granola a její místo v jídelníčku

Možná jste pátrali po vhodné snídani, která by vás povzbudila, zasytila a nemuseli jste se dlouho zd...

Copak je to ashwagandha?

Když se chce někdo cítit v životě skvěle, neměl by nic ponechávat náhodě a měl by se o své zdra...

Sušené brusinky pro zdraví

Sušené brusinky jsou doslova nabité dlouhou řadou cenných a prospěšných látek. Jsou také ideálním zd...

Borůvky: ovoce plné antioxidantů a užitečné pro krevní oběh

Borůvka je velmi častý keř v lesích a také v horských oblastech v mnoha zemích Evropy. Existuje...

Kakao je dobrá věc

Lidé se stravují různě. A i když se traduje, že žijeme v civilizované společnosti, velice často...

Poklad plný živin

Lněné semínko nebo také poklad plný živin či plody slunce. Nazývá se různě a má spoustu zdravých a p...

Lněný olej a k čemu slouží

Rostlina pochází z Blízkého východu a široce se rozšířila ve Středomoří. Před třemi tisíci lety...