Blog o zdravé výživě, Strana 21

Co jsou to orgánové hodiny

Možná také patříte k těm lidem, co mají za sebou zkušenost mezikontinentálního letu, který přes...

Podporujme české pěstitele

Naše země byla ve druhé polovině dvacátého století, zejména za socialismu, potravinově soběstačná a ...

Co je to BIO a má to vůbec nějaký význam

Vyznáte se v tom, co vlastně znamená BIO, a čím se tyto potraviny a potravinové zdroje liší od ...

O nakličování semínek

Naklíčit semínka není vůbec nic složitého, a přesto se této činnosti věnují jen někteří z nás. ...

Pár tipů pro zdravější život

Formaldehyd a další těkavé látky – o smogu a jeho vlivu na organismus jistě není nutné se zmiňovat. ...

Dejte šanci živým enzymům

Kde živé enzymy najdeme Trvanlivé potraviny – každá rostlina je živá, to nepopírá ani současná věda...

Co je to epifýza

Epifýze se někdy přezdívá „orgán třetího oka“, je to jedna z nejdůležitějších žláz s vnitř...

Těžké kovy v organismu

Odkud se berou Letecká a automobilová doprava – za posledních dvacet let vzrostl letecký provoz na ...

Jste si jisti, že máte dostatek jódu

Některé prvky, obsažené v zemské kůře, patří k vzácnějším, a stává se, že se jejich obsah ...

Síra není jen symbol pekel

Síru obsahuje mnoho potravin živočišného i rostlinného původu a je to jeden z nejdůležitějších ...