Blog o zdravé výživě, Strana 22

Účinky housenice čínské

Housenice čínská je druh houby, který se snaží parazitovat na housenkách některých druhů motýlů a la...

Zázrak jménem březová voda

Březová voda je díky svým blahodárným účinkům opěvovaná již po celá staletí. I když jí v posled...

Arašídový olej jako zdravější varianta vaření

I když by se mohlo zdát, že smažení není zrovna ideální úprava pokrmů, přesto si řada lidí smažená j...

Je libo marmeládu nebo bioládu

Celozrnný chléb namazaný přepuštěným Ghí máslem a s ovocným džemem je zdravá pochoutka k s...

Ájurvédské bylinné čaje z Himálají

S produkty Tradiční čínské medicíny i Ájurvédy se v naší zemi seznámilo již mnoho zájemců ...

Vytvořte si energetické balíčky do práce, do školy, na výlet

Mix sušeného ovoce s olejnatými semeny skýtá celou řadu výhod, pojďme si ty podstatné vyjmenova...

Minerálové bohatství v řasách Kelp

Lidské tělo se skládá z prvků Mendělejevovy soustavy, většinu z nich tvoří směs vodíku s&n...

Co je to přepuštěné máslo Ghí

Někteří výživoví poradci a léčitelé, nezávislí na reklamní propagandě, doporučují přepuštěné máslo G...

Pár tipů na dobrý spánek

Cvičení se věnujte pravidelně – cvičení přináší tělu i duši mnoho pozitiv a mezi nimi dvě nejdůležit...

Fermentované potraviny ano či ne

Kysané zelí – v době, kdy neexistovaly chladničky, bylo kysané zelí perfektním zdrojem vitamínu...