Blog o zdravé výživě, Strana 63
Goji berry je anglický název kustovnice čínské. Rrostliny, ze které lidé po staletí využívají malé s...
V tomto ohledu mnoho lidí zajímá: fíky jak jíst tuto exotickou pochoutku a jaké jsou možnosti jejich...
Vlastnosti červených fazolí Fazole červená je vzácným spojencem pro zdraví organismu. Obsahuje...
Ovoce je bohaté na vlákninu, vitamíny, železo, minerální soli a přírodní cukry, jako je fruktóza. Př...
Červená řepa je k dispozici po celý rok s hlavní sezónou od března do října. Řepa má obecně červenou...
Červená řepa, ač je často v jídelníčku opomíjená, se řadí mezi nejzdravější druhy zeleniny. Řad...
Co musí splňovat, aby dostaly takové označení Co musí splňovat, aby se nějaké ovoce, zelenina či da...
Za svou barvu vděčí vysokému obsahu chlorofylu a své jméno získala podle charakteristického spirálov...
Pokud bychom se podívali na dnešní stravování, tak zrovna se více upřednostňují rychlá a nezdravá jí...
Přestože vám tento název zní poněkud cizokrajně (však také pochází z řečtiny), hned uvidíte, že ho z...