Blog o zdravé výživě, Strana 85
Pro podporu růstu vlasové tkáně existuje více přírodních prostředků. Tradiční čínská medicína využív...
Epsomská sůl není sůl kuchyňská, kterou solíme pokrmy, jde o síran hořečnatý, tedy v chemickém ...
Makadamové ořechy jsou jedny z nejvýživnějších druhů ořechů na této planetě. Ukrývá se v n...
Lněná semínka jsou bohatým zdrojem zdravých tuků, vitamínu E, vitamínů B1 – B6 a minerálních a stopo...
Kokos je jeden z nejchutnějších exotických plodů a všichni jej velmi dobře známe z mnoha r...
Kokosové máslo je pro svou výraznou chuť vyhledávaným pokrmem již řadu let. Vyrábí se z dužiny ...
Lahodná chuť oříšků kešu vynikne tehdy, jsou-li jemně rozdrcené a rozemleté do podoby vláčné pasty –...
Dýně patří k nejvýživnějším druhům zeleniny a neměli bychom si nechat tuto pochoutku ujít. Jeji...
Namáčení ve slané vodě – indiánské kmeny, např. Siouxové, Mayové a Aztékové, pěstovali dýně a využív...
Dýňová semínka obsahují mnoho cenných živin. Některá se dají jíst i se slupkou, ale určité odrůdy se...