Masový bujón
Bujóny, které dodají jídlu opravdový šmrnc
Vařit zdravě, a přitom chutně, není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Největším problémem může být dochucení pokrmu tak, aby neutrpěla jeho kvalita.
- Pokud je právě tohle vaším cílem, pak je přesně pro vás tím pravým bujón, který je vyrobený pouze z přírodních produktů bez použití jakékoliv chemie.
- Navíc je vše pouze od českých dodavatelů.
Bujón má více využití. Není to jen přísada do polévky
Jednou z možností je hovězí bujón, který má široké uplatnění v teplé i studené kuchyni. Skvěle ochutí polévky, omáčky i pečená masa.
- Dobrým tipem je použít hovězí bujón při vaření rýže.
- Vytvoříte z ní dokonalou přílohu například k hovězímu na houbách nebo ke španělskému ptáčku.
Stejně dobrou službu vám udělá kuřecí bujón, který má stejně mnohostranné využití při přípravě pokrmů z drůbeže. Stačí vyzkoušet například klasické pečené kuře a do šťávy přidat kuřecí bujón. Možností je ale mnohem více a bujón oceníte i v minutkové kuchyni.
- Takové kuřecí kung-pao povýšíte pomocí bujónu do zcela jiných dimenzí.
Nejprodávanější
12 položek celkem