ClickCease
Průhledný proužek
Expedice objednávek se nyní může o cca. 1 - 2 dny zpozdit. Omlouváme se za zdržení. Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč
 

Bez přidaného cukru

Nejprodávanější

4Slim 100% džem meruňkový (280 g)
Na objednávku: 7 dní
9867A196
 
96 Kč
4Slim 100% džem jahodový (280 g)
Na objednávku: 7 dní
13833
 
92 Kč
 
84 Kč

Řazení produktů

15 položek celkem

Výpis produktů

10054 4slim 100 dzem merunkovy 280 g
96 Kč
9867A196
10051 1 4slim 100 dzem jahodovy 280 g
92 Kč
13833
565 biolada jahoda web
84 Kč
0010940
550 biolada merunka web
105 Kč
0010890
556 biolada hruska rakytnik web
105 Kč
0010910
10057 4slim 100 dzem svestkovy 280 g
96 Kč
9867A195
571 biolada visen web
105 Kč
0010960
1263 biolada mango rybiz
105 Kč
0010962
Bioláda arónie 230g bio
93 Kč
9994091
1257 biolada rybiz
105 Kč
0010961
544 biolada hruska web
96 Kč
0010870
568 biolada boruvka web
105 Kč
0010950
562 biolada aronie web
96 Kč
0010930
547 biolada svestka web
96 Kč
0010880
559 biolada zahrada web
105 Kč
0010920

Ovládací prvky výpisu

15 položek celkem

Když se vyrábí marmeláda a džem, anebo Bioláda z ovoce v BIO kvalitě, musí se zajistit, aby ovoce nebylo kontaminováno bakteriemi a plísní, a abychom mohli tyto výrobky skladovat i delší dobu (neotevřené) při pokojové teplotě. V běžném průmyslovém zpracování potravin se to provádí tak, že se při výrobě využívají konzervační chemické látky, které však lidský organismus zatěžují svou toxicitou, proto se stále častěji zajímáme o tradiční postupy, jak tomu bylo před staletími, kdy lidé syntetické konzervanty neznali.

Naši předkové již v dávných dobách konzervovali ovocné džemy cukrem nebo sladkými ovocnými sirupy, nejčastěji se k tomu používal hnědý cukr a koncentrovaná jablečná šťáva. Oba typy sladidel jsou přírodního původu a není u nich pozměněna kvalita ani vnitřní struktura procesem rafinace. Obsahují mnoho vitamínů, stopových prvků a minerálů.

Některé druhy ovoce lze ovšem konzervovat pouze jablečným koncentrátem, protože samotné jejich složení je při zpracování do podoby džemu (Biolády) dostačujícím konzervačním činidlem, a navíc u těchto druhů ovoce nemá jablečná příchuť vliv na chuť původního ovoce. Tím pádem tu máme vysloveně ovocnou Bioládu bez přidaného cukru, pouze s želírující látkou (ovocným pektinem nebo agarem z červených mořských řas) a bez jakýchkoli chemických přísad v podobě stabilizátorů, konzervantů a barviv.

Na ovocných Bioládách bez cukru si můžete pochutnat v podobě jahodové, meruňkové, mangové, rybízové, borůvkové, hruškové, aróniové, švestkové, muchovníkové, anebo ve směsích ovoce, jejichž složení obsahuje více rozmanitých přírodních látek.

Biolády bez cukru jsou vhodné pro dospělé i pro děti a také pro některé diabetiky. Po otevření je ale musíte uchovávat v chladničce a spotřebovat do několika dnů. Biolády se hodí pro teplou i studenou kuchyni na chléb s máslem, do palačinek, lívanců a pro dochucení ovocných knedlíků se zakysanou smetanou.