📦Moc se omlouváme, ale z důvodu velkého množství objednávek, může být expedice opožděná. 📦 Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč
5 položek celkem

Mléčná čokoláda je lahodná pochoutka, které nelze odolat, ovšem na rozdíl od mnoha jiných druhů cukrovinek je zde její nesporný zdravotní přínos. Kvalitní mléčná čokoláda vždy obsahuje velký podíl kakaové sušiny (minimálně přes čtyřicet procent), a jde o kakaové boby pěstované na úrodné půdě v Jižní Americe s vysokým obsahem magnézia. Důležitý je také způsob pěstování kakaových bobů bez chemických hnojiv a postřiků, přičemž tyto komodity mohou být certifikované jako BIO.

Vysoce jakostní mléčná čokoláda by neměla obsahovat bílý rafinovaný cukr, ale cukr hnědý, například třtinový, který do organismu doplňuje minerální a stopové prvky. A kromě třtinového cukru a mléka v ní nehledejte žádné konzervanty, dochucovadla ani barviva, pouze další přírodní složky, například strouhaný kokos.

Mléčnou čokoládou s těmito parametry neurazíte prakticky nikoho (kromě osob s intolerancí mléčné laktózy či proteinu) a může být součástí dárkového koše pro mnoho svátečních příležitostí.