Pšenica BIO - semená na klíčenie 500g

Kód: 4009
€3,93
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Mladé klíčiace rastlinky sú bohaté na vitamíny, enzýmy, aminokyselina, minerálne látky a stopové prvky.

SK-BIO-002

Zloženie : Semená tvrdej pšenice ( Triticum durum Desf. ) ekologického poľnohospodárstva.

Odporúčané použitie : Použite na ozdobenie pečiva, polievok, do zeleninových alebo cestovinových šalátov. Môžete ich použiť aj na prípravu čerstvej domácej zeleninovej šťavy. Konzumujte najlepšie surové, na zachovanie všetkých výživných látok.

Návod na prípravu:
Doba namáčania: 8-10hod

Doba klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: cca 20°C

Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 2,5-5cm

Pred konzumáciou prepláchnete vodou. Kľúčiky je možné uchovať 1 – 2 týždne v chladničke. Výrobca: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte v suchu, chraňte pred teplom. Ukládajte mimo dosah dětí.

Krajina pôvodu: Taliansko.

Dodatočné parametre

Kategória: Pšenica
Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.