3 kg púpavového sirupu

Kód: 0011580
€19,87
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Náš domáci púpavový sirup sa vyrába ručne vylúhovaním púpavových kvetov. Pridávajte len čerstvú citrónovú šťavu a kvalitný trstinový cukor. Nič viac, nič menej. Pretože takto je jar vo fľaši najlepšia!

Z 3 kg sirupu môžete pripraviť až 25 l nápoja!

  • príjemne sladká chuť a bylinná vôňa
  • ručná výroba
  • v praktickom 3 kg vrecku Gastro Bag in Box

Ako si najlepšie vychutnať náš sirup?

V chladných dňoch sa zahrejte obľúbeným čajom. Na osvieženie vodou z vodovodu v pomere 1:10. Na sladenie buchiet a koláčov. Ako inak? Milujeme ho v miske cereálií s jogurtom!

Skladovanie: po otvorení vydrží dva mesiace bez chladenia. Spotrebujte do 4 týždňov. Sirup nemá rád priame slnečné svetlo a extrémne teploty. Usadeniny nie sú zlé, naopak, sú dôkazom prírodného pôvodu sirupu.

Zloženie: vodný extrakt z púpavy (Taraxacum officinale) 38 %, organická citrónová šťava*

*produkt ekologického poľnohospodárstva (BIO)

Výživové hodnoty na 100 g výrobku: 903 kJt (216 kcal); tuk: < 0,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,1 g; sacharidy: 56 g, z toho cukry 55 g; bielkoviny: < 0,3 g; soľ: < 0,1 g

Výrobca: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.

Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.

Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.

Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.

Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.

Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.