Sirup z skorocelu a šalvie 500 ml
Kód: 0010371Podrobný popis
Náš sirup zo skorocelu so šalviou sa vyrába podľa nášho rodinného receptu ručne, vylúhovaním listov týchto dvoch bylín. Potom pridajte kvalitný trstinový cukor a čerstvú bio citrónovú šťavu. To je všetko, čo potrebujete. To je jednoducho dokonalé!
- skorocel pôsobí proti kašľu a upokojuje podráždené hrdlo
- bez umelých farbív a konzervačných látok
- čistá bylinná chuť
Ako si najlepšie vychutnať náš sirup?
Keď je vonku pochmúrne, krásne zahreje plantainový sirup. Skúste to s horúcou vodou a plátkom citróna. Potrebujete ďalšie občerstvenie? Do jemne perlivej vody pridajte trochu sirupu. Trápi vás kašeľ? Pridajte si čajovú lyžičku do čaju, krásne upokojí vaše podráždené hrdlo.
Skladovanie: Po otvorení je najlepšie skladovať ho v chladničke pri teplote 4-8 °C. Spotrebujte do 4 týždňov. Sirup nemá rád priame slnečné svetlo a extrémne teploty. Usadeniny nie sú zlé, naopak, sú dôkazom prírodného pôvodu sirupu.
Zloženie: trstinový cukor, vodný extrakt z skorocelu a šalvie (Plantago lanceolata a Salvia officinalis) 38 %, organická citrónová šťava.
Na 1 l odvaru sa použilo 15 g skorocelu a 15 g šalvie.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: 216 kcal (903 kJ), tuk: < 0,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,1 g, sacharidy: 56 g, z toho cukry: 55 g, bielkoviny: < 0,3 g, soľ: < 0,1 g
Výrobca: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.