Jahoda sirup 500 ml
Kód: 0010430Podrobný popis
Zážitok pre všetkých milovníkov letných chutí! Doprajte si poctivý sirup z pravých jahôd, kvalitného trstinového cukru a bio citrónovej šťavy. Jahodový sirup vyrábame ručne, bez chemikálií a podľa vlastnej receptúry zo starostlivo vybraných a na slnku dozretých jahôd.
- skutočná chuť a vôňa jahôd
- kvalitné suroviny bez farbív a konzervačných látok
- 100% prírodný, nefiltrovaný a pasterizovaný
Ako si sirup vychutnať?
S vodou alebo sódou v pomere 1:10. Vyskúšajte jahodový sirup do domácej limonády, oslaďte si ním čaj alebo kašu, pokvapkajte ním palacinky alebo ochuťte biely jogurt. Predstavivosti a vkusu sa medze nekladú!
Skladovanie: ak si celú fľašu nevypijete hneď, po otvorení sirup skladujte v chladničke pri teplote 4-8 °C a spotrebujte do 4 týždňov. Sirupu neprospieva priame slnečné svetlo a extrémne teploty. Usadeniny nie sú zlé, naopak, sú dôkazom používania celého ovocia a nefiltrovanej 100% šťavy.
Zloženie: trstinový cukor, voda, jahody (19 %), bio citrónová šťava.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 889 kJ (212 kcal); tuky: < 0,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,1 g; sacharidy: 55 g, z toho cukry 54 g; bielkoviny: < 0,2 g; soľ: < 0,1 g
Výrobca: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.