Maca BIO 200g
Kód: 348Podrobný popis
Je zdrojom prírodných fytoestrogénov, ktoré sú dôležité nielen pre ženy v produktívnom veku, ale aj pre ženy v menopauze. Pre svoje mimoriadne účinky je známy aj ako peruánsky ženšen. Získava sa z koreňa rastliny Maca, ktorá rastie na vysokohorských náhorných plošinách peruánskych Ánd na poliach bohatých na minerály.
CZ-BIO-002
Zloženie: 100% prášok z koreňa maca(Lepidium meyenii) v BIO a RAW kvalite.
Použitie: je vhodný na prípravu nápojov, najmä smoothies a mliečnych koktailov. Môžete ho pridať do jogurtu, müsli, kaše, dezertov, RAW dezertov a ďalších jedál.
Odporúčané dávkovanie: 1-3 čajové lyžičky (3-10 g) denne.
Výživové údaje na 100 g: energia 1633 kJ/390 kcal, tuk 3,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6 g, sacharidy 75 g, z toho cukry 32 g, bielkoviny 14 g, soľ 0,04 g.
Bez pridaného cukru, konzervačných látok, farbív a prídavných látok. Vhodné pre vegetariánov a vegánov. Neobsahuje lepok.
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Skladujte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhradou pestrej stravy. Nie je určené pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.
Krajina pôvodu: Peru. Vyrobený v EÚ. EAN 8594172691170
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.