Jogurtová kultura - Furtjogurt
Kód: 6783Detailní popis produktu
Lahodná chuť, kterou přináší Furtjogurt
Výhodou tohoto domácího chovu Furtjogurtu je rozhodně to, že si můžete tuto pochoutku vyrábět donekonečna. Stačí dodržet několik zásad a v podstatě budete mít jogurt se stejnými výsledky vždy k dispozici. Je pravdou, že zpočátku to bude velké dobrodružství a vyžaduje to jistou dávku trpělivosti, ale na druhou stránku vám to přinese i radost z konečného výsledku. Navíc Furtjogurt je velmi prospěšný pro lidský organismus, tudíž uděláte něco i pro své zdraví.
Co budete potřebovat?
- Určitě si pořídit kulturu, kterou můžete získat v čerstvé nebo sušené podobě.
- Neobejdete se bez teploměru, kdy je nejlepší digitální ponorný nebo v podobě teploměrných jehel.
- Budete potřebovat inkubátor. Skvěle poslouží například jogurtovač s termostatem. Kdo chce tak trochu víc experimentovat, tak může svoji trpělivost vyzkoušet při inkubaci v elektrické troubě, kterou si zapne na pouze horní ohřev.
- A rozhodně nechybí ani přesný postup.
Když se vám dílo podaří, tak si můžete vychutnat Furtjogurt s konzistencí řeckého typu jogurtu. Jen si nezapomeňte schovat zálohu na další chov.
Návod na výrobu domácího jogurtu naleznete zde..
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.