Jogurtová kultura - Furtjogurt

Kód: 6783
Neohodnoceno
149 Kč
Skladem

Určitě vyzkoušejte s alpským mlékem v BIO kvalitě. 6648_alnatura-bio-mleko-trvanlive-plnotucne

Pro správný vývoj jogurtu je nutná správná teplota. Jogurtovač Guzzanti je jasná volba.
 6651_guzzanti-gz-706

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lahodná chuť, kterou přináší Furtjogurt

Výhodou tohoto domácího chovu Furtjogurtu je rozhodně to, že si můžete tuto pochoutku vyrábět donekonečna. Stačí dodržet několik zásad a v podstatě budete mít jogurt se stejnými výsledky vždy k dispozici. Je pravdou, že zpočátku to bude velké dobrodružství a vyžaduje to jistou dávku trpělivosti, ale na druhou stránku vám to přinese i radost z konečného výsledku. Navíc Furtjogurt je velmi prospěšný pro lidský organismus, tudíž uděláte něco i pro své zdraví.

Co budete potřebovat?

  • Určitě si pořídit kulturu, kterou můžete získat v čerstvé nebo sušené podobě.
  • Neobejdete se bez teploměru, kdy je nejlepší digitální ponorný nebo v podobě teploměrných jehel.
  • Budete potřebovat inkubátor. Skvěle poslouží například jogurtovač s termostatem. Kdo chce tak trochu víc experimentovat, tak může svoji trpělivost vyzkoušet při inkubaci v elektrické troubě, kterou si zapne na pouze horní ohřev.
  • A rozhodně nechybí ani přesný postup.

Když se vám dílo podaří, tak si můžete vychutnat Furtjogurt s konzistencí řeckého typu jogurtu. Jen si nezapomeňte schovat zálohu na další chov.

Návod na výrobu domácího jogurtu naleznete zde..

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: