Amalaki BIO 180 kapsúl
Kód: 3083Podrobný popis
BIO a RAW amalaki prášok Zdravý deň® je malé žltkasté ajurvédske ovocie, známe ako „indický egreš“. Už niekoľko tisícročí používa v systéme Ajurvédskej medicíny.
Podporuje imunitný systém a normálne funkcie trávenia. Obsahuje vitamín C. Neobsahuje lepok. Je vhodný pre vegetariánov aj vegánov.
SK-BIO-002
Odporúčané dávkovanie: 1 kapsulu 3x denne s jedlom. Zapiť dostatočným množstvom nápoja. Množstvo účinnej látky v 1 kapsule: 467mg prášku amalaki. Množstvo účinnej látky amalaki na dennú dávku 1,4g.
Celková hmotnosť: 84g.
Zloženie: Emblika lekárska *- Amalaki (Emblica offi cinalis) * z ekologického poľnohospodárstva.
Distribútor: Aspen team sro, Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Skladujte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace matky. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Krajina pôvodu: India. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá. EAN 8594172693105
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.