Banánový prášok BIO 200g

Kód: 318
€5,54
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO a RAW banánový prášok Zdravý deň® je prirodzene sladký, má lahodnú chuť a vôňu čerstvo zrelých banánov. Získava sa zo sušených banánov, ktoré dozreli na strome a boli vypestované podľa pravidiel ekologického poľnohospodárstva. Neobsahuje lepok.

Vďaka prírodnému spôsobu pestovania obsahuje veľké množstvo telu prospešných látok najmä ľahko stráviteľné cukry, vlákninu, minerály, vitamíny a ďalšie živiny. Neobsahuje lepok.

SK-BIO-002

Zloženie:   100% banánový prášok (Musa paradisiaca) z ekologického poľnohospodárstva.

Použitie:   je vhodný do jogurtu, koktailov, müsli, kaší, múčnikov, domácej zmrzliny, RAW dezertov a ďalších pokrmov.

Výživové údaje na 100g:   energetická hodnota 1520kJ/364kcal, tuky 0,4g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 85g z toho cukry 38g, bielkoviny 4,1g, soľ 0g.

Bez pridaného cukru, konzervantov, farbív a aditív. Vhodné pre vegetariánov a vegánov. Neobsahuje lepok.

Skladujte v suchu a chlade. Skladujte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Peru. EAN 8594172691217

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.