Čokoláda biela BIO 40% 200g
Kód: 834Podrobný popis
BIO čokoláda Zdravý deň® obsahuje 40% kakaa. Vyrába sa ručne podľa tradičných receptov dedených z generácie na generáciu. Na výrobu čokolády sa používajú nepražené kakaové bôby vzácnej odrody Criollo s vysokým obsahom kakaového masla, ktoré sa pestujú v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa a sú vysoko cenené pre svoju bohatú škálu ovocných a korenených chuťových odtieňov a výnimočnú arómu. Tieto kakaové bôby sú skvelé na výrobu jemnej krémovej čokolády, ktorá sa v ústach pomaly rozpúšťa a má výraznú chuť s ľahkým nádychom citrusov a korenia . Neobsahuje lecitín.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2488kJ/593kcal, tuky 41g z toho nasýtené mastné kyseliny 24g, sacharidy 50g z toho cukry 48g, bielkoviny 6,8g, soľ 0,2g.
Zloženie : kakaové maslo* (40%), trstinový cukor panela*, hnedý trinový cukor*, sušené plnotučné mlieko *, vanilka*. * z ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy mlieka , sezamu , lieskových orechov a mandlí
Skladujte v suchu a chlade, mimo dosahu priameho slnečného svetla. Krajina pôvodu: Peru. EAN 8594172692412
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.