Čokoláda mliečna BIO 46% 200g
Kód: 828Podrobný popis
BIO čokoláda Zdravý deň® obsahuje 46% kakaa. Vyrába sa ručne podľa tradičných receptov dedených z generácie na generáciu. Na výrobu čokolády sa používajú nepražené kakaové bôby vzácnej odrody Criollo s vysokým obsahom kakaového masla, ktoré sa pestujú v provincii Satipo v Peru na okraji Amazonského pralesa a sú vysoko cenené pre svoju bohatú škálu ovocných a korenených chuťových odtieňov a výnimočnú arómu. Tieto kakaové bôby sú skvelé na výrobu jemnej krémovej čokolády, ktorá sa v ústach pomaly rozpúšťa a má výraznú chuť s ľahkým nádychom citrusov a korenia. Neobsahuje lecitín.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2510kJ/603kcal, tuky 43g z toho nasýtené mastné kyseliny 25g, sacharidy 45g z toho cukry 40g, bielkoviny 8,2g, soľ 0,29g.
Zloženie: kakaové bôby*, kakaové maslo*, trstinový cukor*, sušené plnotučné mlieko * , *z ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy mlieka , sezamu , lieskových orechov a mandlí .
Skladujte v suchu a chlade, mimo dosahu priameho slnečného svetla. Krajina pôvodu: Peru. EAN 8594172692320
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.