Kokos strúhaný BIO 300g

Kód: 528
€3,38
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Bio strúhaný kokos Zdravý deň® je vyrobený z dužiny čerstvých ekologicky pestovaných kokosových orechov, ktoré sa nastrúhajú na malé kúsky a šetrným spôsobom usušia. Vďaka spôsobu spracovania sú krásne chrumkavé, majú príjemnú kokosovú vôňu a chuť. Vhodný na priamu konzumáciu, do müsli, smoothie, jogurtov, dezertov, ovocných šalátov, na pečenie alebo ako prísada do exotických jedál.

SK-BIO-002

Zloženie:   100% strúhaný kokos z ekologického poľnohospodárstva, nepražený.

Použitie:   Vhodný na priamu konzumáciu, do müsli, smoothie, jogurtov, dezertov, ovocných šalátov, na pečenie alebo ako prísada do exotických jedál.

Výživové údaje na 100g:   energetická hodnota 3040kJ/725kcal, tuky 69g z toho nasýtené mastné kyseliny 62g, sacharidy 23g z toho cukry 7,5g, bielkoviny 6,6g, soľ 0,03g.

Krajina pôvodu: Srí Lanka. Skladujte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.