Kokosové mlieko BIO sušené 300g
Kód: 7208Podrobný popis
Sušené kokosové mlieko Zdravý den® je vhodné na rýchlu a jednoduchú prípravu kokosového mlieka. Vyrába sa tradičným spôsobom lisovaním jemne nasekanej kokosovej dužiny z čerstvých ekologicky pestovaných kokosových orechov, ktorá sa následne zbaví vody.
Má intenzívnu kokosovú chuť a vôňu. Je vhodný pre vegetariánov a vegánov, ako aj pre ľudí citlivých na laktózu.
CZ-BIO-002
Zloženie: extrakt z kokosovej dužiny* (88 %), ryžový maltodextrín* (12 %) z *ekologického poľnohospodárstva.
Použitie: ako náhrada bežného mlieka a smotany v jedlách, kde sa vyžaduje mlieko a smotana. Hodí sa do ázijských jedál, kari, polievok, dezertov, pudingov, koktailov alebo smoothies.
Príprava: Na prípravu kokosového mlieka alebo krému rozšľahajte 1-3 polievkové lyžice sušeného kokosového mlieka v 200 ml teplej vody. Čím viac prášku, tým hustejšie bude mlieko.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2763kJ/660kcal, tuky 55g, z toho nasýtené mastné kyseliny 50g, sacharidy 25g, z toho cukry 9g, bielkoviny 5g, soľ 0,03g.
Distribútor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha Česká republika Skladujte na suchom mieste, chráňte pred teplom. Krajina pôvodu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.