Kokosový olej BIO 4000ml bez vône
Kód: 471Podrobný popis
Bio kokosový olej Zdravý deň je vyrobený z čerstvých ekologicky pestovaných kokosových orechov. Jedná sa o čistú formu kokosového oleja vyrobeného z čerstvej kokosovej dužiny lisovaním za studena pri nízkej teplote. Bio kokosový olej má bielu farbu, skvelú chuť a je bez vône. Obsahuje cez 45% kyseliny laurovej.
SK-BIO-002
Zloženie a spôsob výroby: 100% panenský kokosový olej v BIO kvalite lisovaný za studena z čerstvej kokosovej dužiny, bez vône.
Návod na použitie: vhodný na vyprážanie, pečenie a varenie alebo do šalátov. Okrem jedla je možné použiť aj na ďalšie účely.
Výživové údaje na 100ml: Energia 3738 kJ/893kcal, Tuky 99,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 71,5 g, Sacharidy 0 g, Bielkoviny 0 g, Vláknina 0 g.
Skladujte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a chlade mimo dosahu priameho slnečného svetla. Jedlý rastlinný olej jednodruhový. Kokosový olej je bez prísad, farbív a konzervantov a je nerafinovaný. Tuhne pri teplote okolo 25 °C. Odporúčaná najvyššia teplota 185 °C.
Krajina pôvodu: Sri Lanka. Vyrobené v EÚ.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.