Kurkuma latte BIO 75g

Kód: 2025
€3,77
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Organická kurkuma latte Zdravý den® je zmes korenia vo forme prášku na prípravu povzbudzujúceho lahodného nápoja. Zloženie zmesi je inšpirované ajurvédskou medicínou. Okrem kurkumy obsahuje aj ďalšie koreniny vrátane čierneho korenia, škorice a zázvoru. Pripravený nápoj dokáže prirodzene stimulovať a zahriať ľudský organizmus, a preto je vhodný na ranné vstávanie, spríjemnenie dňa alebo na chladnejšie obdobia dlhých zimných večerov. Hoci je nápoj prirodzene povzbudzujúci, neobsahuje kávu ani kofeín. Je vhodný pre vegetariánov a vegánov. Neobsahuje lepok.

CZ-BIO-002

Použitie: 1 čajová lyžička (cca 2 g) prášku v 250 ml horúceho rastlinného alebo bežného mlieka alebo horúcej vody. Oslaďte podľa chuti.

Zloženie: mletá kurkuma*, mletá škorica*, mleté čierne korenie*, zázvor v prášku*, *z ekologického poľnohospodárstva.

Výživové údaje na 100 g: energia 1418 kJ/339 kcal, tuky 8,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,4 g, sacharidy 57 g, z toho cukry 11 g, vláknina 24 g, bielkoviny 7,8 g, soľ 0,1 g.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.